close

Bobodoran Darman Jeung Udin

Darman: Din, ka dieu sakeudeung … 

Udin: Aya naon kang ? Meni asa rareuwas …

Darman: Béjana didinya sok rajeun jual beuli ?

Udin: Muhun kang …

Darman: Jual beli ka nu naon ?

Udin: Ka nu Bahan bangunan …

Darman: Tah, kabénéran pisan. Ari bata beureum aya teu ?

Udin: Seueur … 

Darman: Cik sabaraha hijina? Akang keur butuh pisan …

Udin: Wios ka akang mah, lima ratus rupia …

Darman: Opatratus Din lah, duitna euweuh deui …

Udin: Opat satengah upami badé mah kang, ké ku abdi dipasihan anu pang saena …

Darman: Lamun opatratus, anteurkeun ayeuna ka imah …

Udin: Sok wé lah. Isin ku akang mah. Peryogi sabaraha treuk ?

Darman: Ah, hiji we Din, butuh keur maledog mitoha. Geuleuh atuh da meni pedit …
  Dongeng Sunda Si Kabayan Gede Bohong